Mobiltelefon

Lecseréltem régi telóm megkopott burkolatát (Sony Ericsson W800i)

Annak idején nagyon nagy örömmel vettem birtokba a Sony Ericsson W800i Walkman mobilomat Smile Évekig nagy megelégedéssel használtam, amíg nem jött az "okos(telefon)" éra. Aztán, ahogy kicsit lecsengett nálam ez a "budin is eltudom olvasni a leveleimet" ökörség; hiányozni kezdett a régi, egyszerűen kezelhető, kis helyen is elférő és egy feltöltéssel akár napokig is elüzemelő W800i telóm. Sajnos, kicsit ütött-kopott állapota miatt esztétikailag már nem volt éppen a toppon. Ezért rendeltem hozzá új töltőcsatlakozót és készülékházat a nemzetközi piactérről, összesen 1500 forint értékben és neki is estem a megújításának! Biggrin Nézzük mire jutottam!

Sony Ericsson W800iSony Ericsson W800i

Hasonló tartalom: 

Egy kis MOMAX update az N900-as telómnak

Történt, hogy az új telefonom (Nokia N900) a változatosság kedvéért még a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-nál is jobban zabbantja az aksit Smile (Tényleg kezdhetnének már valamit a telefongyártók a harmat gyenge akkumlátorokkal! El nem tudom képzelni, hogy ha majd egyszer egy több magos mobil szörnyetegem lesz, ugyan miből fogom táplálni?! Ugyanis - ha ezek a teljesítmények maradnak - kb. 4DB pótaksinak kell nálam lennie, hogy egy napot kibírjon a teló.) Nézzük mit kezdtem a problémával Smile

MOMAX pack

Hasonló tartalom: 

Motorola Defy+, avagy ismét "okostelefon-fertőzés" :)

Kedves barátom keresett meg, hogy ajánljak neki egy jó kis telefont. Mivel az Android elég jól bejött Biggrin és árban is ezek a legversenyképesebbek; egy régi harcosra esett a választásunk, illetve annak egy felújított változatára: nevezetesen a Motorola Defy+-ra.

Motorola Defy+

Hasonló tartalom: 

"Megcsaltam" a Droidot :) - folytatódik az okostelefonfertőzés, most Nokia N900-al

Mikor kijött a Nokia N900 (2009 év vége felé), rögtön megtetszett. Mondtam is magamnak, hogy ezt nekem találták ki. Nekem, de nem a pénztárcámnak; ugyanis akkor 500$ körül vesztegették. Annyit nem voltam hajlandó rászánni. Idáig kellet várni, hogy a megfizethető kategóriába kerüljön.

Nokia N900

Hasonló tartalom: 

Android 2.3.5 (Gingerbread) az "eredeti" Sony Ericsson Xperia X10 mini pro telefonon

Mostanában nem jelentkeztem Mini-s leírásokkal. Gondoltam, itt az ideje megtörni a csendet és leírom, hogyan is estem neki egy újabb Android verziónak a régi mini pro telefonomon Smile (képekkel lépésenként leírom a telepítés menetét)

Hasonló tartalom: 

Installing apps to SD-card on Sony Ericcson Xperia X10 mini (pro) smartphone

Sooner or later every zealous Sony Ericcson Xperia X10 mini (pro) phone user encounters the situation that his favourite smartphone's internal memory (128MB) is not enough Sad  We cannot install anything we want, without continously watching free memory. A great solution is App2SD, which - with a small "hack" - allows installation to the SD card. (To do this, we have to repartition the SD card, create the proper filesystem, and direct the installations to this new partition. Only 4-500MBs needed, remaining space will be still usable for storage!)

Hasonló tartalom: 

Dual Touch, azaz két ujjal történő vezérelhetőség Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro telefonnál

Kedvenc kis telefonunk hardveresen támogatja a Dual Touch-t (két ujjal történő vezérelhetőség), ám a gyártó szoftveresen - ezt ki tudja milyen okokból - nem engedélyezte. Ezen segít ez az aprócska "hackelés", mely után a telefonunk nem csak "vas" szinten, hanem OS szinten is tudni fogja. Magyarul több ujjal taperolhatjuk egyszerre a kijelzőt! :party:

Hasonló tartalom: 

Updateletek gyári 2.1 Androidról, nem gyári Android 2.2 -re (Sony Ericsson X10 mini pro)

Folyamatosan követtem a telómra készült custom romokat és úgy döntöttem elérkezett az idő, hogy feltegyek egy - a leírások szerint tökéletesen működő - alternatív ROM-t.

Mivel mások elég jól használható leírásokat készítettek, ezen folyamatokról én most csak egy blogbejegyzésben "dokumentálom" a telepítés menetét.

Hasonló tartalom: 

xRecovery, app2sd és JIT könnyedén Sony Ericsson Xperia X10 mini pro telefonra!

Néhány órája felraktam a telómra a legújabb szoftot (2.1.1.A.0.6). A telómon régen volt xRecovery, JIT, app2sd, ezek sajnos az új telepítéssel elvesztek Sad De "no problémo", elmentem az egyik kedvenc fórumomra és máris találtam 10 perces megoldást az újratelepítésre (az igazság az, hogy az app2sd-t nagy lelkesedésemben 1 perc alatt újra dobtam, hiszen csak a scriptet kellett lefuttatnom rootolás után, no de mind1, ezt is beáldoztam. Tehát kipróbáltam az app2sd-t is, ).

Hasonló tartalom: 

Sony Ericsson Xperia X10 mini (pro) rootolása 2.1.1.A.0.6-os Buildszámnál

Többen kérték, hogy készítsek leírást a rootolásról, ami működik a viszonylag újnak mondható 2.1.1.A.0.6 Buildszámú Sony Ericcson Xperia X10 mini pro telókon is (és a sima Miniken is).

Hasonló tartalom: 

Pages

Subscribe to RSS - Mobiltelefon