Számítógép házak

Számítógép házakkal kapcsolatos leírások

Megtámadtam a villanyórát! :) (Antec Mini Skeleton panel táppal)

Nagy dologra nem kell gondolni, :party: nem egy baltával estem neki; hanem sikerült a piacon beszereznem egy jófajta házat: tűrhető áron, panel táppal. Sajnos a mostani MiniITX házam 220 W-os PSU-ja nem épp jó hatásfokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a fogyasztás 60 Watt körül mozog. Mindezt egy első generációs Atom procival, 3 HDD-vel + 512 MB DDR2 rammal. Az operációs rendszer pedig 10.04-es Ubuntu szerver (LAMP, rtorrent, VirtualBox, SAMBA, FTP természetesen karakteres felület). Annak idején jónak tűnt, most nézzük mire mentem egy új panel tápos kuckóval.

Hasonló tartalom: 

Antec Nine Hundred avagy egy igazán jó kis PC ház

Igaz, ezt a házat már régebben vásároltam (2 éve) egy kedves ismerősömnek, de mivel a gép nálam volt nagy karbantartáson, gondoltam írok róla. Na és persze azért is, mert nagyon jó ház az Antec Nine Hundred! Pár hete raktam össze egy gépet Cooler Master HAF 912 Plus PC házzal, ami hasonló árkategória, de szerintem kevésbé jó mint ez. Leírnám röviden, hogy miért is szerettem meg annyira a Nine Hundred-t!

Hasonló tartalom: 

Cooler Master HAF 912 Plus számítógépház!

A minap összedobtam egy Gamer konfigot. Ehhez a géphez kellet olyan házat választanom, ami pár évig a későbbi fejlesztéseknél sem kell, hogy kidobásra kerüljön. Emellett jól szellőzik és jól mutat. Így esett a választás a Cooler Master HAF 912 Plus-ra

Hasonló tartalom: 

Cooler Master Elite 341 mATX számítógépház

Hál'Isten a számítógépek szépen mennek össze. Ma már semmi akadálya nincs annak, hogy az ember egy erős masinát mATX -be rakjon össze. Ami szerintem nagyon is dicséretes. Azt azonban igazán sajnálom, hogy az ITX cuccok még mindig igen drágák.

Na szóval, emiatt a kedvenc géposztályom az mATX Smile Itt mutatnék be egy nagyon jó kis pofás házikót, mely kellően szellős és elég nagy is, hogy a hosszabb VGA karikat is elnyelje, ha szükséges.

Hasonló tartalom: 

Subscribe to RSS - Számítógép házak