Weblapkészítés

Weblapkészítés, gyorsan, pontosan, precízen.

Weblapkészítés, weblapkarbantartás, domain és tárhelyszolgáltatást vállalok. Az általam készített weblapok, korszerű nyílt forráskodú portál motort használnak, melyek dokumentálása példaértékű a weben. Az általam készített weblapok a későbbiekben akár mások által is továbbfejleszthetők és kezelhetők. Korrekt versenyképes árak és pontos határidők. Mellébeszélés nélkül.
Weboldal készítés

Hasonló tartalom: 

Első éttermi oldalunk: westernetterem.hu

Elkészült a http://westernetterem.hu/ "ránctalanított", új változata. A régivel nem az volt a baj, hogy Joomlás alapokon nyugodott, hanem hogy meglehetősen régimódinak számított már. Ez azt jelenti, hogy a főoldalról meglehetősen nehézkes volt eljutni a belsőbb tartalmak felé. További kívánság volt még a Séf futár rendelés (heti menü) áttekinthetőbbé tétele, ugyanis az előző abszolút nem volt felhasználóbarát.

Western Étterem Eger webalp

Hasonló tartalom: 

Viszlát szamitástechnika-eger.hu! Üvd dyra.eu! :)

Anno írtam egy értekezést, hogy mi mindent változtattam meg az oldal gyorsabbá tételéhez. Sajnos fáradozásaim nagyon kevésnek bizonyultak, mert bár sikerült javítani a helyzeten, a lassúság elsődleges oka az oldal tárhelyszolgáltatójának a MySQL szervere volt.

Hasonló tartalom: 

PCEX.hu webalp és webáruház

Régi kedves barátom a PC Express tulajdonosa - Kormos Csaba - kért meg arra, hogy készítsek neki egy új weblapot a http://pcex.hu/ domain névre. További kérése volt, hogy egy közös barátunkat - Barabás Viktort, aki grafikával foglalkozik - is vonjam be a melóba. Lássuk, miként is készült a PC Express új weboldala!

http://pcex.hu/

Hasonló tartalom: 

Jóféle linkek gyűjteménye, avagy az első link gyüjtő oldalam

Annyi, de annyi embertől hallottam már SEO-val kapcsolatban, hogy az egyik legfontosabb dolog a link építés. Megvallom, ezzel kapcsolatban nekem mindig is voltak kételyeim, mondom ezt azért mert néhány általam gondozott oldalt "rommá" linkeltem, mégsem volt rajtuk sok látogató; más weblapokkal meg épp, hogy foglalkoztam és mégis igen sok látogatót tudtunk regisztrálni.

Hasonló tartalom: 

Pages

Subscribe to RSS - Weblapkészítés