Android

Utószó

HASZNOS TANÁCSOK

Ha letöltesz egy alkalmazást, és sehol nem találod a hozzá való widgetet, akkor valószínűleg a memóriakártyára települt a program. Menj be az Alkalmazások / Alkalmazások kezelése menüpontba, és nézd meg, hogy a memóriakártyán van-e az adott alkalmazás. Ha igen, helyezd át a telefonra, és már meg is oldottad a problémát. Kikapcs-bekapcs, és már ki is pakolhatod a widgetet a Home-ra.

Hasonló tartalom: 

Magyar nyelvű alkalmazások

Made in Hungary

Magyar nyelvű alkalmazások gyűjteménye. Nagyon hasznos lehet azoknak, akik inkább az anyanyelvükön "beszélő" androidos telefont szeretnének használni. Témakörök szerint is lehet keresni, és a legutóbbi feltöltött alkalmazások számát külön jelöli. Az alkalmazások köre folyamatosan bővül, ezért érdemes rendszeresen letölteni hozzá a frissítéseket.

Hasonló tartalom: 

Rootolt telefonokhoz

Samba Filesharing

WiFin keresztül lehet összekapcsolni a telefont a számítógéppel. A számítógép külső meghajtóként látja a segítségével a telefon memóriakártyáját. A legegyszerűbb módja annak, hogy fájlokat, könyvtárakat másolj. Saját felhasználónév és jelszó is beállítható, így nem tud bárki hozzáférni az adataidhoz, aki ugyanazt a WiFi hálózatot használja.

Hasonló tartalom: 

Szervezés


Jorte - naptár


Nagyon jó naptár, a legtöbb telefonon gyárilag telepített verziónál sokkal jobban paraméterezhető. Van heti, kétheti, háromheti és havi nézet, ezen felül a színeket is beállíthatjuk a saját elképzelésünknek megfelelően. Ki lehet választani, hogy a Google naptárat vegye alapnak, vagy csak azokat a bejegyzéseket jelenítse meg, amiket a telefonon ebbe a programba beleírunk.

Hasonló tartalom: 

Android apps - Hasznos programok I.

Ebben az irományban igyekeztem olyan alkalmazásokat összeválogatni, amelyek mindenki számára hasznosak lehetnek. Különböző fórumokon végzett "kutatásaim" alapján a többség érdeklődésére számot tartó alkalmazások a következők: irodai programok (dokumentum olvasó és szerkesztő programok), szervezés, tájékoztatók, játékok, az eredetit helyettesítő programok (launcherek, sms-, film- és zenekezelő programok), gyorskapcsolók, eszközök és az egyedivé tételt segítő alkalmazások. Ebben az írásban a hasznos alkalmazások szerepelnek, a szórakozás témaköre egy következő cikkben kerül nagyító alá.

Hasonló tartalom: 

Szoftverek

8. Szükséges programok

Van néhány nagyon fontos program, amit érdemes letölteni a Marketről már a kezdetek kezdetén. Ezek a programok természetesen helyettesíthetőek más hasonló programokkal is. Azért pont ezeket ajánlom, mert nálam beváltak, én már hosszú ideje ezeket használom.

Hasonló tartalom: 

Pages

Subscribe to RSS - Android