Sony Ericsson Xperia X10 mini (pro) rootolása 2.1.1.A.0.6-os Buildszámnál

Többen kérték, hogy készítsek leírást a rootolásról, ami működik a viszonylag újnak mondható 2.1.1.A.0.6 Buildszámú Sony Ericcson Xperia X10 mini pro telókon is (és a sima Miniken is).

Build szám Sony Ericcson Xperia X10 mini pro

Nem szívesen gyalultam a telefonom, illetve frissítettem, mert így ugye mindent kezdhetek előről, de feláldoztam magam a közösség oltárán Smile

A rootolást nem kívántam túlbonyolítani, így letöltetem SuperOneClick v1.7 progit és ezzel estem neki a rootolásnak (előbb regelni kell az oldalon majd belépni, csak aztán lehet letölteni).

(2011.09.22 Lehetőség szerint mindig a legújabbat használjátok itt vannak a verziók http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682)

többen kértek közvetlen letöltési linket Smile (lustáknak) http://www.4shared.com/file/O0BbX6IK/SuperOneClickv17-ShortFuse.html

Egy ZIP-ben jött, amit kitömörítettem egy mappába.

SuperOneClick 1.7

Fontos intelmek progi használatához:

  1. USB-hibakeresés legyen bekapcsolva Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés/USB-hibakeresés!
    usb hibakereses bekapcsolvaa
  2. A telenfon illesztőprogramja legyen feltelepítve (ismerje fel a telót a gép)!
  3. Az SD kártya ne legyen csatlakoztatva a számítógéphez, tehát töltő módban csatlakoztassuk az USB kábelen a PC-hez a készüléket!

Ha ezek a feltételek adottak, indítsuk el a PC-n - a már kicsomagolt könyvtárból - a SuperOneClick.exe-vel a SuperOneClick progit!

SuperOneClick 1.7 futattása

Bal szélén a programnak nagy betűvel látjuk kiírva, hogy root! MEGYNOM

SuperOneClick 1.7 root

Minden, amit kérdez YES / IGEN; kivétel, ahol a program készítője kéri a támogatást: az utolsó üzenet második felében "Your device has been rooted! Would you like to donate now!". Ezt mindenki belátása szerint válassza. A folyamat végén ezt kell látnunk.

SuperOneClick 1.7 finish

Indítsuk újra a telefont (kikapcs-bekapcs)!

Meg is volnánk a telefon rootolásával! Próbáljuk ki! Ehhez semmi más nem kell, csak egy rootos progi! Nálam ez a kis kedvenc ClockSync (marketről letölthető), ha képes szinkronizálni a telefon pontos idejét a rootolásunk sikerrel járt (WIFI vagy 3G legyen bekapcsolva a pontos időt a netről szinkronizálja, írtam róla régen egy cikket itt elolvasható ezen kívül a rootkezelő is megkérdezi, hogy engedélyezzük-e neki a root hozzáférést)! Kapcsolódva az előző gondolatmenetemhez, természetesen a SuperOneClick is felteszi a rootkezelőt, így mielőtt egy program root jogokkal akarna futni, azt nekünk engedélyezni kell. Néhány kép ezekről:

Clocksync rootClocksync root superuser

Örülhetünk, kész vagyunk Biggrin

Hasonló tartalom: 

Hozzászólások

nem igy csináltam

Én teljesen másh csináltam.De,ugyan ezt a progit használtam végülis igyis megtudtam csinálni a rootolást.:D.Viszont tudnál nekem ajánlani ugy nevezett fözött romot amit könnyen fel lehet rakni?Mert én még mondjuk úgy,rom feltevésében szűz vagyok.xd

Nemrég óta van ismét nálam

Dyra képe

Nemrég óta van ismét nálam egy mini :) Ha lesz időm majd kísérletezek vele. De sajnos most nem tudok mit ajánlani :(

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.